Ett litet budskap om livets “tid” från mig Monika 89# som idag finns på Tarotguiderna.se kl: 11-13.00 och 18-19.00.

0

Vad är tid? Vad är nuet? Vad är sen/nästa sekund? Just det fick denna såpbubbla mig att tänka. För mig blev det en påminnelse på hur lätt det är att se på tid som något flytande och inte gripbart. Men är det så? Att leva i nuet är väl att ta vara på tiden just nu, inte sen eller imorgon?!

Det är svårt ibland. Ibland känns det som tiden inte räcker till och ibland att vi har oceaner av tid och det är nog just då vi ska ta vara på nuet. Såpbubblan bevittnar verkligen “här och nu”. Den är vacker eller lever ut helt och fullt den stund den existerar.

Idag är jag på plats för samtal 11-13. Jag är även klarseende så fråga mig gärna om saker jag kan känna på, på fri hand. Ibland kompletterar jag med korten eller använder enbart dem-allt beroende på frågans art.

Idag 11-13: Du ringer : 0939-2959 och väljer 89 # för att komma till mig. Nästa pass efter idag; Söndag 16-19.00

Och du; ta hand om dig! Kram och trevlig helg från mig/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke