Mitt första Adventsljus! Jag Monika 89# jobbar i dag Tisdag 10-12 På Tarotguiderna!

0

Tog denna bild på mitt första adventsljus i Söndags. Alla levande ljus höjer verkligen den mörka vintertiden! Älskar levande ljus i alla former, Idag är jag egentligen ledig men jobbar extra 10-12.00 så vill du ringa mig så är jag på plats då. Mer om mig i min presentation på hemsidan. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Och du – ta hand om dig!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke