Visst är den fin min fina Amaryllis? Idag Lördag finns jag “Monika” 89# på Tarotgiderna.se 11-12.00 och 16-18.00

0

Jag älskar Amaryllis och Hyacinter och vet inte hur många jag hinner njuta av innan Julen. Har nu tre röda och en vit Amaryllis. Och sex Hyacinter. Nä, man kan inte ha för många. Passa på och njut av Julens vackra växter för snart är det vår och andra växter att förundras över.

I dag Lördag finns jag “Monika” 89# i alla fall på Tarotguiderna.se 11-12 samt 16-18.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig.

Ha en jättefin helg! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke