Idag finns jag” Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl: 17-19.00. Kort budskap “The star”

0

Hej alla fina! Idag delar jag med mig av Stjärnans budskap: Detta kortet kommer ofta när det varit lite motgång eller en guppig färd. Nu kan du ana ljuset och tro på din egen förmåga igen-du kommer ordna upp situationen med din inneboende kraft!

Idag Torsdag finns jag “Monika” på plats 17-19.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Ha en fin em/kväll! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke