Hej alla fina! Jag ” Monika” 89# delar min första Amaryllis för i år!

0

Hoppas ni har det bra trots snö och lite vinterväder? Själv fick jag däcken bytta i helgen, nästa exakt i samma stund som första flingorna segla ner på marken!

Amaryllisen på bilden är min första i kruka men jag lyckades ha sönder den när den fick dela plats med matpåsarna i bilen. Så den blev en snittblomma istället!

Idag Måndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl; 11-13 samt 17-19.00, tel; 0939-2959, välj 89# för att komma direkt till mig. Imorgon Tisdag är jag ledig men tillbaka onsdag 10-13.00, 17-19.00.

Och du; kör försiktigt och ta hand om dig i kylan! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke