Idag är jag Monika 89# på Tarotguiderna.se 11-13 sen är jag ledig till Söndag!

0

Ja, är faktiskt ledig ibland och denna vecka ska mina vinterdäck på och en del umgänge med mina barn. Kanske letar jag reda på lite adventssaker när jag ändå är i farten 🙂 Så vill du ha tag i mig/ villhöver innan Söndag så kan du prova att skicka sms till; 71440 och skriva “Monika” i meddelandet så loggar jag in om jag är hemma och har möjlighet. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ “Monika”.

Önskar alla läsare och kunder en fin helg! <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke