Hej alla fina! Idag Söndag/Farsdag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se. 10-12 samt 17-19.00

0

Tog bild på en av mina fjädersparrisar. Vilken tacksam växt! Det trodde jag inte när jag köpte min första för ett par år sen. Nu fick den agera “Mysgran” då det är lite väl tidigt för mig att dekorera med en Julgran. Fin va?

På plats med frågor om medialitet, andlighet, energirening, Tarotläggningar eller så använder jag mig själv som redskap/Medial vägledning. Kolla gärna vår hemsida så finns det mer att läsa under mitt namn. Tel:0939-2959 och i valet så väljer du 89# så kommer du direkt till mig.

Välkommen och ha en fin Söndag och Farsdag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke