Hej alla fina! Idag fick jag “Monika” med katta på köpet på bilden jag tog.

0

Jag älskar att ha tända ljus och brukar ha lyktor som katta inte kan bränna sig på men vissa är inte bildbara när det gäller elden. Men det är väl så att “det bästa mor har sätter hon på bordet”. Dock är det katta själv som placerat sig där.

Idag Lördag jobbar jag “Monika” 89# : 10-12 och 16-18.00, imorgon Söndag 10-11 samt 16-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Jag jobbar med energier och för att göra det så spelar det ingen roll hur nära eller långt från varandra vi är. Passa på att fråga om det som du länge tänkt kring.

Ha en fin helg! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke