Hej alla fina! Delar denna fina bild på min bukett prydnadskål. Idag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se 11-13 samt 17-19.00

0

Visst har naturen vackra färger, bara se denna lila och gröna bukett med prydnadskål! Har vanligtvis elegans eller Orientaliska liljor på bordet men gillar att variera lite efter säsong och nu är det prydnadskålens tid! I dag Torsdag hittar du mig “Monika” 89# på telefonnumret; 0939-2959 (19.90/min) eller vårt “fastprisnummer”/ 30 min för 495 kr tel: 0939-2956, vilket du än väljer så slå 89# i valet, så kommer du direkt till mig. Då jag är Medium och jobbar med energier så kan jag göra allt via telefon då energier inte kräver att jag är på plats. Mer om mig på hemsidan.

Och du; vad du än gör; ta hand om dig och njut av dagen!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke