Alla helgons dag idag. Saknar du nån på andra sidan? Helgbudskap från “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se

0

Jag tror de flesta av oss saknar nära och kära, mer eller mindre. Sorgen är starkast till en början men man kan också ha så mycket frågor som inte hann lyftas. Ofta blir allt bättre med tiden och de ljusa minnena tar över. Men jag vill separera mänskliga känslor som rädslor, girighet, bitterhet, psykiskt illamående, beroende, ego mm. Dessa hör till oss människor. De finns inte längre kvar på andra sidan.

Många som ringer och vill ha kontakt med andra sidan tror att ilska, girighet eller hat följer med den som går över i själens boning-men nej, dessa tråkiga känslor är just mänskliga.

Den som har gått över ser inte längre på sakerna på samma sätt. Men man kan se hur man var som människa och förstå vad man hade att jobba med. Så om en vän eller anhörig var bitter, snål eller arg så följer dessa känslor inte med. Som själ är de ren kärlek och vill ofta bara förmedla just det. En del har svårt att tro att en hatisk anhörig vill skicka ren kärlek men det är för att det en stor kontrast mellan den som är i det mänskliga och den som lämnat egot. Så de flesta själar lämnar inte budskap i bemärkelsen hur vi ska leva vidare utan i ren kärlek till oss! De ser vår sorg, hur vi mår och vet vad vi har att hantera. De förstår också som själar varför en relation inte fungerat eller annat man inte hade nyckeln till som fysisk peson. De har alltså inte kvar känslorna från en specifik situation även om vi har det, kan vara en tröst om man inte var enig innan övergången att personen släppt taget om negativa mänskliga värderingar. De förstår också vad bägge parter kände då och nu, efteråt!

Ibland när övergången varit hastig så kan de kontakta oss för att bara förmedla att nu är det bra, jag mår bra eller skicka ren kärlek helt enkelt! Men hur vi än har skiljts från våra kära så finns de runt oss även om vi inte kan se dem. Så får du en känsla av att än nära och kär finns runt dig så är det troligtvis så. Det är just via känslorna den mesta informationen levereras. Kontakt kan också komma via ett minne, en doft eller en mening som plötsligt dyker upp. Ifrågasätt inte, bara lita på hälsningen som är till dig!

Och du, kan du inte eller av andra skäl inte kan besöka en grav idag så har det ingen betydelse för andevärlden. De finns i Universum, det är bara vi fysiska som har behovet av platsen. Själarna når oss lika bra hemma eller i bilen. Själv tänder jag ljus för mina nära och kära!

Jag “Monika” önskar alla läsare och kunder en fin Alla helgons dag och finns tillgänglig idag Söndag på Tarotguiderna.se kl: 16-18.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Kram och ta hans om dig! <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke