Hej alla fina ! Delar ännu en bild på mina rosor för att lysa upp i Novembermörkret!

0

Jag brukar inte alltid lyckas med rosor men en del i bra kvalitet funkar-som dessa! Njuter bara jag ser dem! I dag Onsdag har jag kortat mitt pass på Tarotguiderna.se så jag “Monika” jobbar 17-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Imorgon Torsdag finns jag tillgänglig samma tid 17-19 samt 11-12.00.

Njut av dagen och ta hand om dig! /Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke