Mina fina Halloweenrosor! Så fina i gul-persika och grönt!

0

Vilket underbart väder jag har runt mig idag (om man bortser från blåsten), solen skiner som våren vore antågande! Köpte mig dessa för att lysa upp i mörkret men lyser upp gör solen så bra ändå denna helg!

Idag Lördag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se kl; 16-18 och imorgon Söndag är jag på plats 16-19.00, tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du; ha en fin Halloweenhelg!

Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke