Veckans budskap från “Monika” 89#/ Tarotguiderna.se “Helande”

0

Helande är ett typiskt kort som dyker upp när vi behöver hela oss själva. Kanske har du gått för mycket in i tanken, stressen eller glömt dig själv?

Helandet kan stå för något gammalt som hängt med alldeles för länge som nu bara dränerar dig på energi. Men det kan också vara en ny situation eller tanke som inte hjälper dig framåt, utan bara håller dig på en energinivå du inte mår bra av.

Till vardags kanske du behöver hela dig från att du tar upp för mycket av andras energier, stress eller inre krav. Om du inte var en så hård domare mot dig själv så skulle du inte ha dessa känslor att brottas med.

“Nu” är rätt tid att släppa saker som fått bo i ditt sinne på övertid! Kanske du kan släppa gamla tankar, hela dig med hjälp av healing, meditation eller bara att vara i nuet i din egen energi?

Utan dina tankar så finns inget att hela, det hänger i hop med vårt ego. Alltså hur länge vi låter tankar påverka oss framåt.

Ur OSHO kortens grundares perspektiv: ” Man kan inte såra en man av Tao. varför? _ det finns ingen där att såra” “Det finns inget sår”. Han/hon är frisk, helad och hel.” Var medveten om ditt sår och läk det genom att gå till dess rötter och var mindre i huvudet.” Lev under 24 timmar som en total varelse genom att acceptera allt som sker. Om någon sårar dig-acceptera det, reagera inte på det (med att gå upp i tanken), Se vad som händer: plötsligt kommer du att känna flödet av en energi som du inte tidigare upplevt”.

Ja, det är en konst att inte låta sitt ego påverkas men oj vad härligt att inte dräneras av andras åsikter eller energier! Själv tycker jag att det hjälper att tänka att; var och en gör efter sin förmåga och kunskap just nu!

Idag Söndag finns jag ” Monika” 89# på Tarotguiderna.se fram till 19.00, i morgon Måndag 11-13 samt 17- 19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Och du, njut av adventspysslet eller vad du nu gör! Kram/ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke