Veckans budskap från ” Monika 89″/ Tarotguiderna.se. Narren/ The Fool <3

0

Denna vecka valde jag “Narren”, som också är siffran 0 i Tarotkortens ordning. 0 kan stå för den unga människan eller att du något nytt för dig men också att det finns en del kvar att lära. Det kan handla om dumdristiga beslut mm. Eller att du går på känslan istället för förnuftet.

Narren som person kan vara en något naiv och kasta sig ut ibland utan eftertanke, exakt som den unga människan som ännu inte formats av livet. Men kortet kan också stå för att det är en person som vågar trotts hinder, man kanske inte ser dem, ignorerar dem eller tror sig ta saker som dem kommer. Narren som person går lätt på känsla och då förnuftet satts åt sidan kan man få ta konsekvenserna senare i stället – eller så går det alldeles utmärkt, lite 50-50 spel.

Kortet står också för nån form av nystart, nytt jobb eller tro på framtiden. Det kan också vara ett erbjudande som kommer till dig. Ett erbjudande som innebär att du börjar på en ny kula eller gör något som du är ny på.

Narren kan också betyda att du nu är redo att stå på egna ben och att du vågar utan livrem och hängslen. Det kan handla om t ex ett avslut på något som inte tillfört något positivt i ditt liv, som du nu är redo att lämna för en nystart. Du kan översätta detta till både tankemässiga och fysiska situationer i ditt liv. Så vad hindrar dig? Ta steget om du är redo eller gör som narren- vänta inte på redosignalen! 🙂 Vem behöver inte lite ungdomlig naivitet/ oskuldsfullhet ibland?

Idag Söndag 3/10 finns jag “Monika” på Tarotguiderna.se kl 16-19.00 och i morgon Måndag 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Mina inlägg i Oktober kan bli lite oregelbundna då jag har mycket omkring mig och kommer vara helledig 14-22/10. Men hoppas bloggandet kan bli mer regelbundet under vintern. Njut av resten av dagen och ta hand om dig! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke