Budskap/kort för Augusti från “Monika” 89# Tarotguiderna.se <3

0

Sådär ja, nu har jag haft lite bloggledigt så tänkte börja smått med ett budskap för resten Augusti. Och idag har jag dragit “Förändring”. Ur Osho/stora Arkanan. Dessa kort visar ur ett större perspektiv och inte bara vardagliga händelser från dag till dag.

Förändring är något som ständigt pågår, se bara naturens förändring mellan årstiderna. Våren vaknar gräs och grödor till liv, klimatet blir varmare för att förbereda sig för tillväxt och senare mogna för skörd under sommar och höst. På vintern tar naturen en välbehövlig vila inför nästa säsong. Så fungerar det i stort för oss människor med men vi är inte alltid lika bra på att skapa balans mellan aktivitet, vila och återhämtning.

Detta kort talar om att man nu kan lämna en del saker eller utmaningar bakom sig för att ta nästa steg eller skörda det man sått.

Du kan också haft en lång stressig och hektisk tid bakom dig som du nu lämnar för att låta det du skapat ta form och frodas. Men det kan också vara tvärtom- efter en lång tid av passivitet och uppskjutande så får du äntligen energi att ta tag i det du tänkt på. Du tar åter kontrollen!

Bilden symboliserar alla universums krafter så som storm, vind eller blixt. Och du hittar balansen om du inte hänger i ytterkanten av stormen och drar planlöst. Ta dig inåt i dubbel bemärkelse ( fysisk, psykisk och andlig) så sitter du still i stormen.

Livet kan ha varit ett ekorrhjul när detta kort kommer upp men du börjar se mönstret och gör förändringar till det bättre och för att själv återfå kontrollen!

Idag Onsdag finns jag på Tarotguiderna.se 10-13 samt 17-19.00, Monika 89# Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Ha en fin vecka! <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke