Veckans budskap från Monika 89#/ Tarotguiderna.se. Kortet jag valde blev “solen”.

0

Solen förknippas med klarhet, värme och glädje men också “motorn” som får både växter och människor att leva, växa och frodas. I år har det varit väldigt solfattigt där jag bor i mellersta Sverige, mörkt och dystert men snart kommer ljuset och solen tillbaka.

Kortet jag drog kommer ofta efter en tid av oklarhet, nu går man mot klarhet och kan lämna det gamla bakom sig som en erfarenhet i minnesbanken. Solen kan också stå för att lämna gamla ämnen, bitterhet eller oförrätter bakom sig. Nu kan du skaka av dig energierna som tagit av din kraft för att åter lysa men din fulla lyskraft!

Vid en ja/nej fråga till korten så betyder solen “ja”.

Man kan översätta kortet till vilket område man vill så som kärlek, jobb eller ekonomi och varför inte även din personliga utveckling. Oavsett så får du nu ny lyskraft och energi. Du kanske attraherar en helt ny typ av partners eller vänner? Oavsett så står just detta kort för klarhet över en situation. Du kan också få ny kraft och energi när detta kommer till dig.

I dag Söndag tredje advent jobbar jag Monika 89# på Tarotguiderna.se 16-20.00. Imorgon Måndag 21/12 jobbar jag 11-13 samt 17-19.00. Övriga tider se schemat på hemsidan. Jag kommer inte vara ledig mer än på Julafton men är åter igen på Juldagen. Må så gott och ta hand om dig själv också trots julförberedelser! Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke