Veckans budskap från Monika/ Tarotguiderna.se. Idag har jag valt kortet “mod” ur OSHO.

0

Bara se på bilden; hur blomman vågar växa upp trots omgivningen inte är inbjudande. Det om något är väl mod och att tro på sig själv och att våga gå mot strömmen! Det riktigt lyser om blomman-den har vågat växa och utmana sig själv!

Detta kort ber oss att våga möta utmaningen och växa som person. Att välja att inte lägga skuld utanför oss själva utan gå till problemets kärna. Och den delen äger vi själva men just nu är en bra tid att våga utmana sina demoner eller hjärnspöken.

Alla hamnar vi i situationer som gör att vi kan välja att växa, att ta nya stigar både i tanke och handling. Blomman/mod uppmanar oss att välja vad som är viktigt eller vilka vägar vi kan ta. Ingen av oss slipper i från utmaningar och tur är väl det, för de mest framgångsrika har mött många utmaningar utan att tappa kraft. Men ibland kanske man måste stanna upp och ladda ny energi som när vi vattnar blomman- allt levande kräver nån form av energi. De mest framgångsrika har istället valt att jobba med passionen för det man satsat på och att inte se saker som nederlag utan som ännu en väg till att nå sitt mål/hittat nya vägar helt enkelt.

Nu är det tid att bli just den blomma som du är avsedd att bli! Fröet finns redan i dig så ge det näring i form av tankar, nya sett att se på saker och kom i håg att ta hand om dig själv så du har en bra plattform att börja på!

Imorgon Torsdag jobbar jag “Monika” på Tarotgiderna.se 11-13 samt 17-19.00, Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Kommer med ett inlägg igen på Onsdag. Må så gott och ta hand om dig så länge. Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke