Budskap från Monika/ Tarotguiderna.se. Idag på tredje Advent har jag valt att skriva om Änglarna! Idag finns jag på Tarotguiderna.se 16-19.00. Måndag 14/12. 17-19.00.

0

Har du haft änglavakt? Tror de flesta kan skriva under på åtminstone ett tillfälle. En del ger änglarna extraarbete med att hamna i flera situationer där deras hjälp behövs. Men de hjälper till när det inte är meningen att din resa ska ta slut eller ta en annan riktning.

Just den sista meningen är trösterik för mig i alla fall; att om jag har tid kvar och saker att lära så vet jag att jag har backup av både änglarna och av mina guider. Man skulle kunna säga att guiderna är mina vägvisare och änglarna “ambulanspersonalen/akutvårdarna” som rycker in om det behövs. Och hör och häpna; de ger heller inga bannor om hur jag borde gjort eller om hur fort jag körde! Men det är nog så att det är meningen att man ska förstå det efter en händelse eller olycka, att det kunde aldrig gått vägen utan hjälp och att vi har skydd när så behövs. Men det inte bara olyckor de assisterar vid utan även vid sjukdom, då kan de vara med och heala dig samt skicka tankar till anhöriga om rätt åtgärd i exakt rätt tid.

Jag såg änglarna som liten men numera visar de sig inte som synbar energi, mer att jag bara vet när de haft ett finger med i spelet. De har heller inga vingar mer som vit /ljus energi. Om de vill hjälpa i en situation som kan sluta illa så kan de sända en tanke från ingenstans som t ex ta till höger i stället för till vänster. Det handlar om en blixtsnabb intuition att fånga upp det de förmedlar. Och är det meningen att vi ska uppfatta det så då gör vi det!

Jag är helt säker på att vi alla har en klunga skyddsänglar med oss i olika situationer. De finns där och rycker in i exakt rätt tid när de behövs.

I morgon ska jag träffa en liten fysisk ängel-mitt barnbarn, vi ska Julpyssla med kottar, granris och färg! Ser fram emot besök från lilla hjärtat. <3 Önskar er en fin vecka och återkommer med ett budskap/ inlägg Onsdag eller Torsdag. I morgon Måndag finns jag på Tarotguiderna.se 17-19, Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke