Budskap/kort från Monika/Tarotguiderna.se. Denna gång har jag valt Vagnen. Idag 9/12 finns jag på Tarotguiderna.se kl: 16-19.00 och imorgon Torsdag 10-11, 17-19 samt 21-22.00. <3

0

Oj vad tiden springer iväg innan Jul! Men det är bara bra för då får vi se ljusets återkomst, steg för steg, dag för dag! Ser fram emot ljusare och längre dagar!

Kortet jag valt är Vagnen:

Älskar detta kort! Ofta kommer det när man lämnar en rörig situation bakom sig och går mot nya mål. Man har blivit stärkt och klarar nu att ta nästa steg. Kortet kan också symbolisera resor i fysisk form men används lika mycket för den andliga resan.

Kortet säger att du nu fått kontroll över situationen och sätter bollen i rullning åt det håll du vill. Det kan också varit en kamp som du nu bemästrat och lämnat bakom dig så det inte längre når eller påverkar dig på samma sätt. Kanske släpper du taget helt eller har hittat nya tankeverktyg att använda?

Så nu har du kontroll över ekipaget och kan styra det dit du vill!

Nästa inlägg från mig kommer på Söndag den tredje advent. Jag Monika 89# finns i veckan på Tarotguiderna.se /se schema övriga dagar, tel: 0939-2959 eller “fast pris” 30 min: 0939-2956. Välj 89# så kommer du direkt till mig! Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke