Hej alla fina kunder och läsare! Här kommer budskapet för veckan som kommer från Monika/Tarotguiderna.se Kortet som valde sig själv är: Ess i bägare!

0

Vilket härligt kort! Ess i bägare är ett väldigt positivt kort. Och känner du just nu att något går trögt så vänder du snart på skutan åt rätt håll! Kortet brukar dyka upp när nya insikter föds eller något nytt förs in i vårt liv. Det kan vara allt från ett husdjur till barn, barnbarn till en ny idé’eller tanke som föds. Men också en ny/omstart som blir bättre eller har bättre förutsättningar. Det kan också avse en ny start i förhållandet med någon eller ny fräsch energi att ta tag i saker. Kan ha varit lite tjafs eller jobbigt innan men nu väljer man att släppa in kärleken, relationen eller det nya som nu erbjuds.

Kortet står också för igångsättande energi. Så det du “sugit”, funderat på ett tag kan äntligen sättas i verket! Detta kort visar att man börjar lyssna på sig själv och sina önskemål och driva mot det man vill ha in i sitt liv.

Då det är ett kort som är i fokus så får du försöka översätta det till just din situation-även om du ännu inte sett det komma. <3

I dag Söndag 6/12 finns jag Monika 89# på Tarotgiderna.se 16-19.00. Imorgon Måndag; 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959 eller fast pris 30 min; 0939-2956. Jag har även medial utveckling på telefon. Varmt välkomna och ha en fin fortsättning på den andra Advent! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke