Veckans budskap och lite kring hem/husrensning/ rening från Monika!

0

Jag som medium hör ofta missuppfattningar kring det här med energier. Jag tänkte att jag ska försöka förklara vad vi medium jobbar med. Vi jobbar med energier genom våra guider som är med och förmedlar all info. Vi kan prata med enbart guiderna men också med människor som inte längre finns kvar i fysisk form men själen finns kvar. Det är inte så att själen är bunden till en viss plats och det är därför hemrening mm funkar utmärkt på distans. Jag behöver alltså inte åka till t ex Uppsala för att göra en husrening-jag kan göra det från vilken plats som helst. Då universum är allas vårt hem vare sig vi har en fysisk kropp eller är i själform så når jag som medium ett hem som ligger 50 mil i från mig OM det finns energi på besök från andevärlden. Det är inte heller alltid det är så, kan vara platsminnen eller andra energier som gör sig framträdande för en lite känslig person. Det är det som vi medium jobbar med mest-rent energiarbete. Allt är energi, så även energin från människor som levt tidigare. Men enligt min mening är det i verkligheten förhållandevis få som behöver hjälp vidare till ljuset. De flesta energier kan fångas upp av vanliga människor som är uppmärksamma på stämningar och känslor men det som kräver utbildning är att kunna skilja på vart det kommer i från, varför energin gör sig gällande just nu och om energin tillhör mig själv eller andevärlden mm. Samt att vi via att kanalisera våra guider och andra sidan kan kommunicera med varandra och förmedla det till kunden. Många jag talat med tror att det är negativ energi eller andebesök i hus eller hem som ser gamla eller slitna ut-så behöver det inte vara, ofta är det våra egna känslor som uppfattar det så. Men energin från andevärlden kanske inte alls finns där, kan vara energiminnen mm som finns i allt. Eller våra egna tankar och känslor över det vi ser och känner av det som ligger framför oss.

Valde just i dag att skriva om detta då jag märkt att många tror man måste ha en fysisk sitting eller besök av ett medium. Det behövs i de flesta fall inte alls och kan till och med fungera bättre när mediet får jobba i enskildhet. Själv jobbar jag gärna från mitt håll när jag är i bäst balans med mig själv. Just denna biten är viktig då jag måste ha en ganska stor självkännedom för att fungera i detta jobb, just för att hålla isär olika begrepp och känslor. Då kan jag också välja att jobba när jag är helt närvarande och i total balans med mig själv. Så jag behöver alltså inte åka till staden en ande bott i eller varit i, det går utmärkt på vilken plats som helst i universum då vi alla är energi. Och vi bor i samma rum-universum <3

Så till veckans budskap:

Denna vecka har jag valt att ta budskapen i denna form:

Vad av detta har du ägnat mest energi åt denna vecka?

Det som strular? Eller det positiva som finns kring dig?

Du som valt “det strular”; Börja att medvetet vända tankarna när något du uppfattar negativt händer, som t ex ” jag kanske kan se det som en gåva eller hjälp att ändra riktning”, fräst är det tankemässiga förändringar du behöver just nu. Att vända en tanke kan vara att om du t ex glömt bilnycklarna och blir sen-att du tänker på det med positiv klang istället. Som “tack för påminnelsen att jag behöver planera min tid bättre”!

Du som upplever eller tänker positivt kan nu utmana dig själ ännu ett steg, typ attraktionslagen. Att se saker du önskar komma till dig, som t ex en parkeringsplats mitt på stan. Eller kanske har du andra mål du nu kan börja föra vidare? Du är redan halvvägs så fortsätt mot dina mål!

Kramar från mig/ Monika

Kommer i fortsättningen försöka skriva ett inlägg i veckan och oftast en Onsdag. Vill du nå mig för en konsultation så finns jag på Tarotguiderna.se som Monika 89#. Varmt välkomna! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke