Fortsättning på budskapstråden tidigare i dag, del 2. Här är budskapen! Varsågod! Trevlig helg och kram/ Monika

0

Har du valt nr 11:

11 står ofta för rättvisa, hjälper gärna andra ur orättvisor och du ska lära dig mycket i detta liv. Ibland ställer du för höga krav på dig själv och du är en mycket godhjärtad person. Ibland blir du en drömmare. För mig är 11 ett väldigt andligt tal och många som dras till siffran 11 har väl utvecklad intuition. Men kommande veckan ska du ägna dig själv tid i första hand. Lägg tid på det du gillar och stoppa vardagsstressen denna vecka. Det är snart Jul och full fart så andas, mys och sköt om dig i första hand.

Du som valde nummer tolv;

Du är ofta en ansvarskännande person som söker balans. De flesta som väljer detta nummer vill ha struktur och ogillar att komma för sent mm. Du är ofta en underhållande person i sociala sammanhang. Denna vecka får du gå lite utanför dina ramar, testa vad som hände om du inte gör exakt som du brukar? Ge hjärnan en match i att inte behöver göras exakt nu. Du får också träna på att säga nej i denna vecka-just för att du ibland ska hinna med dig själv. Även 12 orna upplever att denna vecka är lite lugnet före stormen (Jul och måsten)-ta vara på det. Njut- det förtjänar du!

Du som valt ängeln:

Du som person är i bland orolig att du inte ska få hjälp när du behöver det-lugn, du har allt i dig själv för att hantera ditt liv. Många av dem som dras till ängeln kan ha en extra känslighet för kemikalier, utslag, eksem och mag/tarmproblem men också yttre påverkan som andras energier mm. Men kom i håg du är inte satt här utan redskap att hantera livet. Du ägnar också andra människor så mycket energi att det tar av din egen. Kommande vecka bjuder på fart i positiv bemärkelse. att komma i gång med egna projekt som att möblera om, söka nytt jobb eller varför inte en hemmaspa dag? Ta tag i sånt som fått stå åt sidan för andra eller att du inte tyckt du är värd att lägga så mycket tid på. Det är du och lita på att du har guider som kan vägleda dig när du behöver det. Svaret kommer inte alltid samma dag men det levereras när det är dags att agera eller fatta beslut. Då kommer du veta vad du ska ta för steg.

Önskar alla mina läsare och kunder på Tarotguiderna.se en fin helg! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke