Tacksamhet! Jag känner tacksamhet varje dag. När känner du dig tacksam?

0

Många vardagliga händelser tar vi lätt för givna tills vill blir begränsade från dem. Jag brukar dagligen reflektera över allt jag har att vara tacksam för. Det kan vara solen, mitt barnbarn, mina barn, min kropp som fortfarande gör det mesta jag vill, mitt jobb (älskar att jobba medialt), min katt eller för att jag är jag helt enkelt. Jag ägnar många stunder varje dag åt att påminna mig om allt jag har som är lätt att ta för givet eller bara tänka på det negativa. Men jag tänker att som jag tänker- blir det! Och har sedan jag började att påminna mig själv fått in ett helt annat flöde och glädje i mitt liv. Detta går hand i han med attraktionslagen. Alltså det du känner inom dig och det du tror på får du mer av.

Även mina tankar flödar mer, allt känns lättare då jag ägnar några minuter om dagen åt att känna tacksamhet. Saker som tidigare kunde vara jobbiga är också lättare att hantera när inte negativa tankar är med och krånglar till det. Numera inser jag att det finns så mycket att vara tacksam för. För handen på hjärtat; hur lätt är det inte att sucka åt den långa kön på Ica , alla rödljus, stressade människor, krångel med ett jobb eller vad det nu må vara? Att jag gav mer tid till tacksamheten förändrade helt enkelt mitt liv. Nu känns inte dessa tidigare vardagliga händelser lika motiga- jag kan ju välja mina tankar! Istället för att stå och stampa (och kanske frusta också) åt någon i kön som tar god tid på sig så ägnar jag allt det positiva en tanke. Då är det lättare att byta tankar och fokus. Jag kan välja att planera min tid framåt istället för att lägga energi på någon annan. Tänk vad mycket positiv energi vi kan få i hop bara av att inte lägga energi på andra? Visst får jag spel och skenar fram mellan varven men med tacksamhet och kärlek i tankarna så kommer jag mycket snabbare tillbaka till lugnet och tacksamheten. Så njut av det goda du har! Jag jobbar på det och är Så TACKSAM för det mesta i mitt liv. Massor med kärlek och kramar till er från mig! / Monika

Denna vecka finns jag på Tarotguiderna.se Monika 89#

Onsdag 11-13.00 samt 16-20.00

Torsdag; 10-12.30 samt 17-20.00 och 21-22.00

Fredag 16-18.00, Lördag 16-19.00 Söndag 15-16.00, 16-22.00 kan vara små förändringar som extra pass eller en timma ledigt på ett långt pass.

Tarotguiderna.se Tel:0939-2959 eller alternativen på hemsidan, val nr 89 # om du vill komma till mig! Jag kanaliserar guider, medial tolkning, tarot, Coachar-är beroendeterapeut med kunskap och att motivera och att hjälpa till att göra mentala förändringar. Jag ger healing samt gör hemrening på distans samt har kontakt med andra sidan. Varmt välkomna!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke