Energiarbete och att tolka energierna;

0

Idag blev jag inspirerad att skriva om vikten av att lära sig skillnaden på energier om man ska jobba med dem eller anlita ett kunnigt medium. Tog denna bild som exempel då jag tyckte den passa för dagens funderingar. Idag är det många som hoppar mellan de olika stegen i medialt arbete. man vill rena sitt hem eller ta bort oönskade energier utan att riktigt ha kunskapen. Det resulterar ofta i ökad upplevelse av besvär men också tillfälligt lugnande av energierna. Därför är det viktigt att man själv har en väl utvecklad andlig/medial sida så man förstår skillnaden. Vad hör till mig och vad hör till nån annan. Tar ett exempel som det ibland frågas om i grupper mm. Man lägger upp en bild på ett lite mörkt eller risigt hus-varav alla “känner” att det huset har inga goda energier alls…Är det verkligen så, nej, men visst händer det. Det är mer vanligt att tolkaren lägger in sina egna rädslor/fantasi i bilden. Och vem hjälper det? Att kalla på ett medium till ett hem som inte har några jordbundna andar kan vara onödigt och kostsamt. Därför är det viktigt att ta hjälp av någon som kan skillnaden i alla de olika stegen/energierna men också att tänka på vilken frekvens man är på själv. Sorg, ångest och annan oro är ofta en grund för den här typen av problem. De jag hjälper får ofta själva delta med att förstå orsak och verkan samt redskap att använda att förhindra liknande situationer framåt. Vikten av att ta in en kunnig ligger just i energiarbetet, en person som själv inte utvecklats efter hela sin potential kan aldrig nå högre än sin egen frekvens. Därför är det att rekommendera erfarna medium som kan jobba på olika frekvenser och med vidd.

I verkligheten är heller inte alla “kvar” på jorden utan kommer mest för att hälsa på och visa att de finns trots att de inte har en fysisk kropp så finns själens energi kvar. De kommer ofta när vi själva är lite ur balans och mest för att visa sin kärlek till oss. Många undrar också om varför de kommer och tror att de kommer för att varna men nej, de kommer oftast när de ser att vi har eller haft en tuff situation och oftast bara för att visa ren kärlek.

Det finns också icke jordbundna som lämnar stark energi efter sig. Det kan vara i saker, kläder eller miljön. En del känsliga kan känna av energin och ibland tar man fel och tror det är någon obehörig på besök, vilket det inte behöver vara. Har man en hel del gamla och begagnade saker i sitt hel så har man ofta en del av ägarnas energi i dessa. Men det är inte så att ägarna per automatik följer sina saker-oftast tvärtom faktiskt. Andevärlden har inget behov av fysiska saker-det står vi som är förpackade i kroppsform för. Jag tror det är därför det lätt blandas ihop. För är man inte kunnig är det inte alltid så lätt att veta vad som är vad.

Nu ut i det vackra vårvädret innan jobb på Tarotguiderna.se

Kram/ Monika

Mina arbetstider på Tarotguiderna.se de närmaste dagarna. Monika val: 89# Tel: 0939-2959 se fler alternativ på hemsidan. Du kan också skicka ett sms till 71440 med texten Monika så loggar jag in om jag har möjlighet just då. Gäller när jag inte är på schemat. Se gärna min presentation och varmt välkomna!

I dag Söndag 16-19.00 samt 20-22.00

Måndag 8/4 Jobbar 17-20.00

Onsdag 10-12.00 samt 17-21.00

Torsdag: 10-13.00 och 17-20.00

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke