Som du tänker-så blir det!

0
Bli vän med dina tankar/ ditt sinne! Kramar / Monika

Vi människor tänker otroligt många olika tankar varje dag, varje sekund. Men vad fyller vi vårt sinne med? Jag ska försöka hjälpa dig att bli mer uppmärksam på vad du fyller ditt liv med, för det är exakt det du fyller dina tankar med!

Jag tänker ta några vardagstankar som exempel. Om du tänker att varför får jag aldrig ekonomin att gå i hop eller varför måste just jag kämpa så? – Byt spår, tankar-våga ta nya stigar, eller välja andra tankar. För mig går detta i hop med attraktionslagen-det du tänker det skapar eller får du. Börja med att byta ut en av de tankar du tänker nästan varje dag utan att knappt reflektera på det. Som varför ska ju jag kämpa så? Prova att varje gång denna tanke dyker upp att “göra om den”. Varför inte välja att tänka? ; jag har det jag behöver och har tillgång till allt jag behöver. Eller jag har kärlek, pengar, glädje i livet! Ibland har vi bara hamnat på fel frekvens, och det kan vi själva rätta till med våra tankar, att vara uppmärksam på det vi tänker till vardags. Nästa gång en tanke som inte ger dig det du vill ha; gör ett aktivt val att forma om den och påminn dig själv så fort du går in i gamla tankemönster igen. Om vi tycker en kanal på radio är dålig, vad gör vi då? Stänger av eller byter kanal! Så varför får negativa tankar gå på repeat? Det är sånt vi kan träna på-att byta kanal i tanken.

Allt sitter i sinnet och vår vilja att känna glädje och tacksamhet över livet, ja-då skapar vi just det! Väljer vi att tänka oss i en eländig situation eller kamp-ja, då skapar vi just det vi inte vill ha. Det finns friska som inte uppskattar det de har och det finns de som är mycket sjuka som har sol i sinnet. Som gläds åt det de ändå har. Det är ännu ett bevis på att vi med tankens hjälp skapar just det vi vill ha! Det enda vi egentligen behöver göra är att ställa om våra tankar på rätt frekvens, då kommer universum svara oss med just det vi skapat i våra tankar. Det kan vara värt ett försök. Vad är det värsta som kan hända?

Önskar alla en fin fortsättning på helgen, kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke