Vart sitter lyckan eller vad är lyckan? Välkommen in och läs om mina tankar och råd kring lyckan!

0

Det talas så mycket om lycka och hur man når det..Vad är lyckan? Är det att ständigt känna sig glad och skratta, njae inte direkt. Lyckan är mer ett sinnestillstånd man skapar själv. Lyckan kan ej köpas för pengar. Jo, jag vet att det är mer jobb att känna sig nöjd med sin tillvaro om man inte har mat på bordet.

Idag tror många att vi kan köpa oss lyckan-det kan vi inte, det är en tillfällig känsla att kunna köpa vad man vill eller resa vart man vill. Men lyckan sitter djupare än så-i ditt sinne. Så mitt råd är att försöka skapa sig förutsätntingar för lyckan och det kan handla om att välja sina strider, begränsa visst umgånge samt tankeövningar som man måste jobba med till det är befäst.

Det finns människor som har svåra sjukdomar som är otroligt fattiga men som är lyckliga! Däri ligger svaret-det ligger i en sinne, hur man ser på sig själv och den värld man lever i.

Själv har jag en del sjukdomar och smärtor sen länge men jag har inte låtit dem ta över mitt liv eller sinne. När jag fokuserar på det goda så attraherar jag också det goda-det bästa. Det är lätt att fastna i ett tankemönster som kräver träning att komma ur. Jag påminner mig om vad jag har, har mat på bordet, fina barn, jag försöker vårda min kropp och mitt sinne.  Det farliga är att sätta en kedja runt sina egna tankar, utmana dig och våga kasta hinder/kedjan. Jag väljer också att njuta av det jag kan-säger inte att det är så lätt alltid men när man väl hittat lyckofrekvensen så behöver man inte jobba lika hårt med sig själv.

Mina bästa tips är att vara uppmärksam på dina tankar varje dag. Upprepar du hela tiden att “jag har inte tid”, jag har inte pengar, jag har ont, ja, då är det du intalar ditt sinne . Här är det attraktionslagen och spåren/stigarna i din hjärna som tillslut tror på det man matar den med. Varje gång en strävan efter yttre lycka sätter in-som att jag har inte råd med en cykel-vänd tanken till något bättre. Utfodra inte dina problem-svält dem och göd de goda tankarna som ser till att det blir det bästa. Och alla kan börja med just tanken och öva sig mer och mer för att en dag hitta sin lycka. Det är bara du som kan påverka din lycka-allt sitter i hur du hanterar dina tankar och din förmåga att gå utanför egot. Vi är alla värda att känna lyckan i sinnet. Kram på Er!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke