Från “måsten” till andlighet!

0
  1. Att kombinera andlighet och måsten är kanske inte det lättaste för alla men det blir lättare ju mer man övar. Lika naturligt som en del av oss väljer att ta tid till träning eller annat som vårdar våra kroppar. Bara att leva livet är en del ( den största) utav vår andliga utveckling. Och livet är inte alltid en dans på rosor men man kan komma långt med att justera sina egna tankar och hur man väljer att tänka. Jag har en riktlinje som jag alltid påminner mig själv om; “Som du tänker, så blir det”! För att få in mer positiv återhämtning så kan man meditera en stund då och då, det funkar faktiskt även om resten av familjen finns runt omkring. När barnen var små kunde jag använda både badrums och toalettrumsgolv för att få en stunds avskildhet för min meditation, fungerade utmärkt. Det var under en period som jag var utmattad och det var viktigt att få några minuter för mig själv. Det enda sättet att slippa utmattningsdepressioner mm är att förändra sina egna tankar. Man måste kunna hjälpa sig själv innan man hjälper andra, som på t ex flyget, syrgasmasken till den som är vuxen först och barnet efter att den som skall hjälpa fått syre. För mig har dessa stunder varit mina andrum, att tänka sig en vacker plats eller ett rum i ens innersta som man fyller med ljus och kärlek. Promenader är också väldigt bra om man vill sortera sina tankar och ta en mental paus. Jag tycker också att baka är väldigt lugnande och meditativt. Vilket sätt man väljer måste situationen få avgöra. Har man inte ett eget rum för meditation så kan man använda andra ytor.Lovar att dessa stunder ger mer än att hetsa runt och ta hand om döda ting som möbler, städning mm. Jag tror det finns rum får båda och hoppas fler väljer att prioritera sig själva mer än andra yttre måsten. Genom att lära sig att hantera sitt inre får man också ordning på det yttre!Alla kommer inte att bli medium men alla kan öva upp sin egen intuition med övning och åter övning och för en del räcker det att kunna hantera sin vardag med dessa små andliga rum/stunder. Vilket man än väljer, att öva intuitionen eller att bli skapare av sina egna tankar samt ha kontroll över dem så vinner man så mycket på det! Våga och vinn! Nästa gång ska jag skriva lite om redskap man kan använda för att kontrollera sina tankar och sitt sinne.
  2. Vill ni komma i kontakt med mig så Finns jag här på Tarotguiderna, agent 89 #, se schema på hemsidan, välkomna och kramar från mig!
Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke