Veckans budskap/kort från Monika 89#/ Tarotguiderna.se “Följa flödet”

0

Detta blir mitt sista blogginlägg för Juli då jag släpper skrivandet för att få lite mer tid att njuta av sommaren. Riktar på att vara tillbaka med bloggen första helgen i Augusti. Jobba på linjen kommer jag dock att göra.

Kortet jag valt är från “OSHO”, kortet i sig är väldigt talande – en person som ligger i vattnet/flyter med (aktivt val) och verkar ha kontroll utan att kastas i väg eller dras under det. Det är mycket just det detta kort vill förmedla.

För mig som Tarotläggare har kortet också fått flera nyanser utifrån vad jag fått erfara och har också egen egen touch på vad kortet betyder för mig.

Vattnet är i ständig rörelse även om det på ytan ser ut att vara helt stilla. Det händer något hela tiden, liv finns också under ytan. Så om du i din vardag tycker att det står still så handlar det om att ta ett steg i taget för att inte helt tappa farten. Börja plocka småsten istället för att flytta hela berget. Flödet ger mer flöde/energi till dig. Vänta inte på att yttre händelser sätter fart på dig eller dina planer. Välj hellre att ta små steg i taget för att styra mot just det du vill ha, även om du inte har hela färdriktningen klar innan. Om ditt vatten är grumligt nu så kommer det snart att bli klarare!

På så sätt skapar du mer aktivitet, kreativitet och flöde i ditt liv! Dela upp handlingarna i bitar om du inte orkar ro hem hela jobbet eller inte vet åt vilket håll du ska. För när du börjar så kommer ditt mål, din dröm eller ambition att bli klarare!

Vill du ha en personlig kontakt eller läggning så finns jag idag på Tarotguiderna.se kl: 16-18.00 och imorgon Måndag 11-13, 17-19 samt 22-23.00. Tel: 0939-2959 pris 19.90/min, välj 89# för att komma direkt till mig. Önskar alla kunder och läsare en fin Juli månad! <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke