Veckans budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se “Två i svärd”

0

Hoppas ni har det bra i värmen? Duschen är min bästa vän just nu 🙂 Varma dagar nu men gissar att det inte håller i hela sommaren så får passa på att tanka ljus, snart är hösten här! I dag har jag valt ett kort som varit med förr: “Två i svärd

Detta kort kan ha lite olika betydelse, för mig står kortet för att man glömt att ha tillit och att vara lite i “valet och kvalet”.

När detta kort dyker upp så kan det stå för att man gått in för mycket i tanken och glömt den första känslan man hade. Man blir velig och tänker att ; om jag gör si eller så så kanske jag missar nån chans. Nej, det gör du inte, stilla sinnet och låt känslan, din vilja och avsikt att ta över så har du svaret.

Två i svärd kan betyda att du låser dig själv och inte tillåter dig att se klart på situationen. Lämna sinnet en stund, andas och känn vad du vill eller bör göra. Ta hjälp av en kortare meditation eller liknande för att stilla tankarna. Då kommer din känsla tillbaka till dig.

För mig har kortet också med tillit att göra, att våga lita på att man tar exakt rätt val. Låt stressande tankar kliva åt sidan och ha tillit till att just du kan välja exakt rätt. I de allra flesta fall kan man faktiskt förändra OM man efter tid tycker man är färdig med t ex just det jobbet. Man behöver ju inte ingå livstidskontrakt med sina val!

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag på Tarotguiderna.se imorgon Måndag 5/7 kl 11-13, 17-19 samt 22-23.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Varmt välkommen och ha en fin vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke