Veckans budskap från Monika 89#Tarotguiderna.se. <3 Önskar alla en fin Midsommar från mig! <3

0

Gissar att de flesta håller på att förbereda sig för helgen men ett budskap i Midsommarens tecken får ni från mig! <3

Jag valde kortet “Celebration” till Midsommaren då kortet säger att man ska ta tillvara de vardagliga händelserna och våga glädjas eller fira vad det än må vara, det behövs inte en anledning och vi kan själva skapa en anledning. Se på kvinnorna på kortet som dansar i regn och rusk som om det inte finns några moln på himlen eller ens en morgondag. De är i nuet och stunden, njuter och gläds i stunden!

Naturen är inte deprimerad, vi ser inte deprimerade fåglar ,vatten eller neurotiska djur (om inte människan skrämmer dem). Det är vi människor som har svårt att uppskatta alla ögonblick i livet och vara här och nu. Så gör ett undantag och bjud upp på dans, besvara ett leende eller bara var du i hela din potential!

När vi dras till detta kort har vi äntligen vågat släppa kontrollen eller lärt oss att njuta här och nu.

Ska du umgås med nära och kära i helgen så njut och håll inte tillbaka vem du är i grunden. Bjud upp, dansa och le! Skåla i vatten, Champagne, te, kaffe eller vad du vill! Det är själva handlingen som är det viktiga, inte innehållet i glaset. Så skål och ha en underbar Midsommar oavsett om det är en lugn helg för vila eller umgänge med nära och kära.

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag denna Midsommarvecka på Tarotguiderna.se i morgon Lördag 16-18 och Söndag 16-20.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Nästa budskap dröjer nog till nästa helg. Och du; njut av helgen vad du än tar dig för! Trevlig Midsommar från mig! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke