Veckans budskap från Monika 89#/Tarotguiderna blir denna vecka i bloggform.

0

Jag har valt att ta upp ett ämne som jag tycker är viktigt att lära ut då jag hört och sett många skumma teorier om andlighet och massuppstigningar.

Låt mig ta det från början…Jag är medium och för att tala med andra sidan måste man veta lite hur det fungerar. Vi har alla en helt egen resa att göra, egna upplevelser, bättre och sämre perioder i livet. Vi har också möjligheten att börja tänka på ett bättre sätt som gynnar oss mer. Det kan handla om att byta ut rädslor eller negativt tankesätt och det upp till oss om vi väljer att göra det eller att lunka på i det liv som “aldrig blir bättre”.

Jag ser dagligen i grupper mm där folk frågar varandra om varför man känt sig hängig, orolig eller rastlös…man söker förklaringar utanför ens egna sfär. Varför? Mänskligt, kan vara lätt att skylla på nåt annat som man inte har kontroll över. Om flera har huvudvärk samma dag så måste det väl betyda nåt? Eller? Nej, inte enligt mig. Vi möter alla trötthet, obalans, huvudvärk, dålig sömn mm i perioder. Det är då vi ska söka inåt. Är jag stressad, uttråkad, grubblar jag? Varför? Hoppa inte på dessa “uppstigningar” -de kan innebära att du tar motsatt steg-tre trappor ner istället eftersom medial utveckling handlar om kunskap om sig själv och andra. Enkelt översatt; du kan inte ingå i en allmän uppstigning innan du själv är redo för nästa steg i just din s k a uppstigning!

Jag blir också väldigt orolig när människor luras att tro på massuppstigningar, 5D eller att alla råkar ut för det eller det just nu. Vi har alla vår egna resa, de misstag och vinster vi ska lära oss att hantera. Ingen når per automatik högre i sin andliga utveckling utan att först ha gjort sin resa. För att en medial ska kunna bli medium krävs b la inre kontroll och vetskap om sig själv samt vilken energi som hör till mig eller till nån annan. Därför blir jag ledsen när jag läser att det finns människor som dras med och luras med i att det har med nån uppstigning att göra. Nej, ta hand om din utveckling så utvecklas du exakt när du ska det. Universum vill oss bara det bästa men vi måste lära oss att förstå den. Ändrar jag tankebanor kan jag helt plötsligt få nya upplevelser och känslor. Jag tar ansvar för att jag gör just det jag mår bäst av. Det kan handla om balans i livet, i måltider, i jobb – att hitta den punkten just jag mår bäst. Och ladda med positiva upplevelser, promenader, träning eller annan aktivitet som ger ro, lugn eller energi. Vad du än mår bra av men lägg inte “din resa” på yttre omständigheter. Sök runt dig själv efter orsaken. Just din själ har sin egna lilla resa och utvecklingen sker inom dig och inte i nån gruppuppstegring/masspsykos-kom i håg det; det är bara din resa som har betydelse för just dig! Av samma anledning för vi exakt de föräldrar vi ska ha. För att lära oss just det din själ behöver att bli mer hel! <3

Detta går hand i hand med min tro på Universum, själen och vår resa som fysiska personer. Vi har fått exakt det vi behöver för att hantera vårt liv och det är vi som bestämmer hur och OM vi gör det.

Som exempel så finns det fattiga med sol i sinnet som uppskattar varje soluppgång och motsatsen – människor som har allt de behöver men som inte kan uppskatta det. Skillnaden sitter i hur just du hanterar din andliga resa! Det handlar kanske inte om en lyxbil eller ens en fungerande bil utan mer om hur du hanterar avsaknaden kontra ha allt men ändå inte må bra? Och du; det är inte en grupp som ger dig behörighet till nästa steg utan det är dina guider som avgör när de ska hjälpa dig vidare! <3

Midsommarvecka så i veckan blir det ett vanligt kortbudskap men fram till dess önskar jag alla en fin vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke