Veckans budskap/kort från Monika 89#/ Tarotguiderna.se

0

Veckans kort är från OSHO/lilla Arkanan och jag valde uppskjutande denna vecka. För vem har inte varit i uppskjutandet?

Kvinnan är grå men hon ser eller fantiserar om färgerna inom ramen eller fönstret. Känslan är att sitta fast, att skjuta upp saker man vill göra eller länge funnits med i bakhuvudet. Som om tiden och livet vore evigt…Kortet uppmanar till att skjuta upp hindren och bara sätta i gång. Det som inte blir av nu kommer aldrig hända. Vill vi ha de underbara färgerna i vårt liv så måste vi styra mot dem och agera.

Det kan vara allt från att höra av sig till en gammal vän, kärlek eller en uppgift man inte tagit sig för men också att byta jobb. Relationen kan också stått still men man har inte orkat göra det man måste. Kanske är det så enkelt som att se och höra varandra på nytt, såsom man gjorde i början av relationen? Varför inte gå ut på dejt igen eller en picknick på tu man hand? Det blir ingen förändring om du inte börjar någonstans.

Denna text är ur OSHO i stora drag: En tandläkare slutförde sin undersökning på en ung kvinna och talar om att han måste dra ut hennes visdomstand. “Oj! Utropade flickan. “Jag föder hellre barn”. “Jaha säger läkaren, kan du besluta dig för det ena eller andra så att jag vet hur jag ska ställa stolen?” Bestäm dig-skjut inte upp i all oändlighet!.

Livet kommer ständigt med nya situationer att ta ställning till och vi blir inte mer modiga eller yngre nästa vecka eller om en månad!

Så varför inte börja redan idag med det du länge skjutit upp? För uppskjutandet är mest bekvämlighet även om det kan finnas en prioritetsordning på sakerna med, varför inte börja med den lättaste.

Detta kort kan översättas till fysiska, tankemässiga och handlingar. Men vad hindrar dig från att ta ett steg i taget? Troligtvis bara du själv.

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag “Monika” på Tarotguiderna.se fram till kl 20.00 idag Söndag. Imorgon Måndag 14/6 finns jag på plats 11-13 samt 17-19.00 Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och du- njut av hela färgpaletten nu, det är bara du som kan stoppa dig från det! Kram <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke