Veckans budskap från Monika 89# /Tarotguiderna.se. Hoppas alla mammor fått en fin dag och veckans kort får hylla alla mödrar. “Drottning i bägare”.

0

För mig har det varit en händelserik vecka och veckans storhändelse var mitt barnbarns dop igår, så underbart och tur med vädret på utefikat. Kortet jag valt matchar dagen vi firar idag; Morsdag! Just drottning i bägare representerar moderskapet perfekt!

Drottning i bägare symboliserar en hjälpsam och välvillig kvinna men också en kvinna som är mån om familjen, nära och kära och något av sammankomsternas kärna. Hon arrangerar, ordnar och donar ofta sör sin omgivning. Men denna kvinna har ett helt registrer med känslor som hon hanterar. En del är mogna medans andra är riktiga dramaqueens i dubbel bemärkelse. Den unga kvinnan kan spela på sina känslor utåt medan den mogna är van att hantera livets alla känslor samt har mer erfarenhet att hantera sina känslosvallningar.

Det oftast de allra närmaste som får uppleva denna kvinnas känsloregister. Hon lämnar inte alltid ut sig till vänner som inte står så nära.

I relationer till andra är dessa kvinnor riktigt bra på att förstå och känna in andra människors känslor även när de inte är uttrycka i ord. Och festens mittpunkt är ofta en drottning i bägare:)

Detta kort översätts oftast till en nära vän, fru, mor eller en välvillig kvinna.

Men kommer det till dispyter och gräl så välj dina fighter då denna dramaqueen är en mästare på att spela på andras känslor om hon har någon vinning av det!

I vänskap så har du en äkta vän om du har en drottning i bägare som nära och hon är beredd att hjälpa dig på alla sätt i fall att du skulle behöva detI ekonomi är denna kvinna dig till hjälp och kan hjälpa dig att lösa dina problem. I jobb har du en trogen kollega. Då denna kvinna tillhör elementet vatten så förstår du nog att hon regerar över just känslorna men också fruktsamhet till den situation du funderar över!

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag ” Monika” på Tarotguiderna.se på Måndag 31/5 kl; 11-13 samt 17-19.00, övriga tider se schema på hemsidan. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Önskar alla lässare, kunder, mammor och alla andra en fin dag samt vecka. Kommer ett nytt inlägg nästa Söndag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke