Veckans budskap/kort från Monika 89# Tarotguiderna.se “Stjärnan”

0

Hoppas att våren är i full blom där du bor. Hos mig är det grönt även om det växlar väder fort mellan varven. Veckan som kommer kommer vara hektisk men jobb men också Dop för mitt lilla barnbarn, härligt!

Nu till kortet:

Stjärnan kommer ofta efter en tid när man inte riktigt varit i balans av yttre eller inre omständigheter men nu kommer hoppet åter tillbaka!

Tiden innan kan du ha tappat självförtroende och ork eller att känna glädje över sånt som i vanliga fall får dig glad. Nu har kroppen och sinnet hittat tillbaka och blir mer balanserad igen. Kortet talar om att nu kan du krypa fram ur ditt gömställe igen för att se, känna och uppleva igen, underbart!

Ofta har sinnet fått vila och har nu ork att hitta de sakerna som ger mening och skapa nya. Tiden innan kan du haft sorg, tappat fart eller stressat dig trött/sjuk. Kortet visar dig andra vägar att hantera sakerna som gjort att du inte orkat ta vara på livet och glädjen. Ungefär som; efter regn kommer sol!

Enligt mig är det först och främst vi själva som hittar nya lösningar, andra sätt att hantera livet och tankarna och med det börjar vi komma tillbaka på banan igen!

Stjärnan kan översättas till traggliga relationer, jobbet , andlig utveckling och ekonomi. Oavsett orsak så hittar man nu ny energi eller ser andra vägar. Rätt och slätt: nu börjar du se ljuset i tunneln igen!

Om du vill ha en mer personlig läggning så finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se idag Söndag 23/5 fram till 19.00. Imorgon Måndag 24/4 Kl; 11-13.00 samt 17-19.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Och passa gärna på att be om healing, hemrening eller att be mig känna på fri hand-det brukar mina kunder uppskatta.

Jag önskar mina kunder och läsare en fin vecka och hoppas få till ett inlägg nästa Söndag på Morsdag. Sköt om Er och kram från mig./ Monika 89#

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke