Veckans budskap/kort från mig”Monika” 89#/Tarotguiderna.se <3 "Tornet"

0

Hoppas ni haft en fin vecka? Själv har jag fullt fokus på jobb och familj just nu. Snart ett litet dop på ingång men i dessa tider får vi ju inte följa med in i kyrkan. Men vi ska ha fikat utomhus med tak i fall vädret trilskas.

Nu till kortet; Tornet. Kan i mångas öron låta lite skrämmande men behöver det vara det? Nej- många gånger är det så att man kört samma väg men önskat annat resultat och Tornet kan vara ett tillfälle att med fri vilja välja att förändra sin situation.

I relationer kan kortet betyda att nu måste ni starta om helt på nytt med nya förutsättningar och lämna det gamla bakom er. Ibland kommer kortet när ett par redan är på väg att gå skilda vägar. Ibland kommer det upp för att tala om att ni inte kan fortsätta på det här sättet utan att relationen tar med skada. En uppmaning till er att tänka efter vad just ni kan göra för att förändra situationen.

I alla relationer handlar det om att ändra sitt förhållningssätt eller att ändra sina tankar för att inte hamna i ett sammanbrott. Andra gånger är sammanbrottet en nödvändighet för att kunna gå vidare till något nytt och bättre. Inte nödvändigtvis utan inblandade parter. Det är upp till er att klura ut hur.

Tornet kan även översättas på konflikter, tankebanor eller personlig kris…nu kanske det rasar eller så bygger du upp nått nytt och bättre?

Då man lägger Tarot med flera kort så talar kringliggande kort om hur det ser ut kring frågan. Korten runt i kring kan tala om att någon som t ex tvingas byta arbete eller att man faktiskt har ett val att förändra situationen. Så kortet i sig är inte avgörande. Kringliggande kort kan också tala om att det är en ny början/grund som har bättre förutsättningar.

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag på Tarotguiderna.se i kväll Söndag 16/5 fram till 20.00. Imorgon Måndag 11-13 samt 17-19.00. Tänk på att ställa din fråga så tydligt som möjligt vid läggningar. Jag känner också på fri hand utan kort beroende på frågeställning. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! På Söndag kommer jag med ett nytt inlägg. Så fram till dess önskar jag alla en fin vecka! Kram <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke