“Översteprästinnan” Veckans budskap från Monika 89# Tarotguiderna.se <3

0

Oj vad tiden går fort! Söndag igen så dags för veckans budskap/kort från mig!

Översteprästinnan dyker upp när det är dags att plocka fram sin inre visdom och kunskap. Kan vara inför stora beslut, att välja att landa lite i känslan. Vad vill jag, vad kan jag eller vad bör jag göra? Låta svaret komma till dig i den takt det ska utan att försöka forcera fram det. Lyssna på din inre klokskap eller ditt högre jag. För svaret finns där när du ställer dig utanför andras viljor, ditt ego eller din oro.

Kortet står också för din intuition-ja den känslan som dyker upp på en mikrodel sekund. Du behöver alltså inte jag svaret med tanken utan låt svaret komma till dig!

Den allmänna betydelsen för detta kort kan till en början verka full av mystik men svaren eller lösningarna kommer exakt när de ska.

Inom jobb kan kortet stå för kunskap/vetskap och trygghet i det man gör. att man hittar de lösningar eller förhållningssätt man behöver för att klara utmaningen man har framför sig.

Som egenskap har du lätt att fånga upp andras känslor och stämningslägen och förstå utan en lång förklaring. Det tack vare din inre kunskap att sålla vad som är viktigt och vad som inte är det. Om någon serverar dig en lögn eller en dålig förklaring så läser du igenom det snabbt!

Vill du ha en mer personlig läggning av mig “Monika 89# så finns jag på Tarotguiderna.se på Måndag 10/5 kl: 11-13, 17-19 samt 22-23.00. Övriga tider se schema hemsidan. Tel:0939-2959 för minutpris, välj 89# så kommer du direkt till mig! Om du vet att du har något som tar lite mer tid eller behöver råd, healing eller hemrening så kan du också ringa på vårt “fast pris” nummer/ 30 min Tel:0939-2956. Välj 89# så kommer du till mig.

Jag önskar alla mina kunder och läsare en fin vecka i förhoppningsvis vårvärme! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke