“Riddare i stavar” Veckans budskap/kort från Monika 89#/ Tarotguiderna.se

0

Nu så, äntligen börjar det bli vår och ny fräsch energi. Det matchar utmärkt med dagens kort. Stavar hör till elementet eld och riddare är målinriktade- så detta kort kan bäst beskrivas med “full fart framåt”!

Riddare i stavar kan stå för personen man frågar om men också att det är snabba ryck gällande frågan. Det kan vara en fråga om jobb eller boende och detta kort visar på att det går undan-så var beredd!

Kortet kan också visa egenskaper hos dig eller människor i din omgivning, lite beroende på vilken fråga du ställt.

För vardagssituationer kan kortet också tala om att du behöver tänka igenom situationen innan du fattar ditt beslut, att inte förhasta dig eller kasta dig in i något som du inte vet vad det är. Inte så att du måste leva med bälte och dubbla hängslen mer att tänka över innan beslut. Just för att kortet kan stå för att göra saker lite för impulsivt eller förhastat. Så tänk, landa och ta beslut-styr!

Ibland kommer kortet efter en tid som känts lite stillastående. Men det är i stillastående som vi bearbetar saker för att sedan gå till handling.

Så är du impulsiv-håll i pengarna eller stäng munnen vid rätt tillfälle för att inte säga nåt förhastat 🙂

För att beskriva en man så är denna ofta på språng, initiativrik och driftig men han kan också pendla snabbt i sitt humör eller sinnesstämning. Stavar är oftast personer i eldtecken såsom ; vädur, skytt eller lejon.

Vill du ha en personlig läggning så finns jag Monika 89# på Tarotguiderna.se i kväll Söndag fram till 20.00, imorgon Måndag 3/5 kl; 11-13 samt 19-20.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig!

Jag önskar alla en fantastisk vecka! Kram / Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke