Veckans kort/budskap från mig “Monika” 89# går i Healingens tecken! “Helande”

0

I dag valde jag själv Kortet “Helande” från OSHO. ibland behöver vi lämna tanken och låta universum hela oss med sin kraft, andra gånger måste vi gå igenom smärtan och känslorna för att hela situationen/tankarna. För att sedan gå stärkt ur situationen eller känslan.

Finns smärtan eller oron utan tanken? Klurigt men vi kan nog vara ganska eniga om att om man går för mycket upp i tanken eller rädslan så blir det ofta värre.

Vi vet idag att vi kan “lämna” en tanke, ångest eller annat obehag med t ex djupandning. Det fungerar för att är sinnet fullt upptaget med djupandning så får inte oron eller tanken plats.

Vissa gånger behöver sorg, ilska eller gamla känslor komma upp till ytan för att vi ska acceptera och gå vidare till nåt mycket bättre.

Kan man såra någon som inte är öppen för den typen av känsla? Nej, det måste finnas en mottagare och eventuella förväntningar kring situationen. Därför kan du bara bli sårad om din föreställning inte stämde med det du upplevt. Tänkvärt enligt mig. Men det vi ska vara medvetna om att vi har universums helande ljus med oss när vi är redo att släppa gammal oro eller bitterhet.

Kortets budskap är lika enkelt som det är svårt; Ur OSHO: “lev livet utan huvud”, “lev som en total varelse och acceptera det som det är” Prova att en dag acceptera allt som sker. Om någon sårar dig-acceptera det, reagera inte på det och se vad som händer. Plötsligt kommer du att känna ett nytt flöde av energi som du inte tidigare haft!

Det fungerar om man vill! Du vet om du varit riktigt sjuk så “försvinner” vissa känslor kring vad någon säger eller gör- du är helt i dig själv och ditt eget just då-långt från datorskärmar, mobiler eller reaktion på andra yttre stimuli. Det är en förmåga man kan öva även till vardags. Vore det inte fantastiskt att inte släppa in energitjuvarna bara för en dag?

Vi kan självfallet inte ignorera att betala räkningar eller fysiska saker men vi kan välja att inte låta rädslan handikappa oss och göra saken värre. Kavla upp ärmarna och tänk; detta kommer jag att lösa och agera på!

Du kan, du vill och du löser allt du tar dig för! <3

Vill också med kortet “helande” skicka healing till två av mina kollegor på Tarotguiderna.se som är sjuka, varav den ena är svårt sjuk i Covid. Vi är många som tänker på er och sänder healing för tillfrisknande till Er. Ni är inte ensamma. Två fantastiska kvinnor, till Er; Krya i massor! <3

Idag Söndag finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se till 19.00. Imorgon Måndag 26/4 kl; 11-13.00, 17-19.00 samt 22-23.00 Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Kram på Er alla och ha en fin vecka! / Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke