Veckans budskap från Monika 89# Tarotguiderna.se. Kortet för veckan; “6 i svärd”

0

Veckans kort blev 6 i svärd. Detta kort kommer ofta när man gjort eller ska göra en resa, både andlig och fysisk resa. Kortet dyker ofta upp efter en tid när man suttit fast i sina tankar-kortet säger att nu kommer hjälpen eller lösningen. Ibland får man hjälp an nån utomstående men det kan också stå för att du själv äntligen hittat en lösning.

Kortet står väldigt mycket för nya insikter som gör att det från nu kommer att gå lättare med din frågeställning.

Kortet talar om att du gör framsteg, du märker inte alltid av det från ena minuten till den andra men kollar du en månad bakåt så ser du att du har gjort framsteg.

Om frågan är kopplad till jobb så säger korten att du nu får en förändring och lite lugnare kring dig om det varit en stressig period.

Om frågan gäller ekonomi så kommer hjälpen men kortet tyder på att det kan ta lite tid, alltså en lite längre process. Sen beror det ofta på vilka kringliggande kort som finns vid en läggning för att få ett tydligare svar.

Kärlek: Ofta har det varit en del problem som du nu fått tänka igenom för att på sikt nå en lösning.

Helt allmänt kommer korten oftast när det varit lite motigt men nu styr du sakta men säkert dit du vill eller helt nya mål. Du får nu nya insikter som hjälper dig framåt!

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag “Monika” 89# på Tarotguiderna.se imorgon Måndag 19/4 kl; 11-13 samt 17-19.00. Fråga mig gärna också om att känna på fri hand med eller utan korten. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Jag önskar alla mina läsare och kunder en fin vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke