Veckans budskap och kort; “Magikern” från Monika 89#/ Tarotguiderna.se <3

0

Vill du förändras, skapa nya tankar och resultat? Det är utifrån det jag valt just Magikern som säger att du har allt du behöver inom dig. De fyra elementen på kortet talar om att du kan skapa exakt det du vill i ditt liv.

Hur? För att skapa nytt behöver man ibland tänka i andra spår för skapa något annat än det vi redan har. Tar du alltid exakt samma väg i dina tankar och förväntar dig andra resultat? Det är som att köra vilse och ändå välja samma väg igen. Vad händer då? Troligtvis att du är ännu mer vilse än innan. För att få andra resultat krävs att du byter väg/tanke och gör nåt du inte redan provat.

Man kan också jämföra det med att uppdatera mobil och dator med en modernare version. Men det kräver lite jobb från dig själv eftersom det gamla programmet är väl inkört. Du måste själv byta ut programmet du matat in under hela ditt liv mot ett nytt. Det är du attraktionslagen verkligen fungerar!

Att omprogrammera kräver aktivt arbete, ungefär som att lära sig annat nytt som att cykla. Till en början måste man vara på sin vakt då det kan vingla åt alla håll men när man fått kläm då allt så går det hur lätt som helst!

Åter till vår vän “Magikern”; detta är ett av korten i stora arkanan som markerar stora händelser eller redskap, budskap man kan bli hjälpt av. Magikern talar om att just du kan förändra, skapa eller starta nytt och just nu har du en fantastisk förmåga att göra det. Väldigt positiva energier för förändring och lösningar. Du kan också utveckla en talang eller något du länge funderat på men inte tagit tag i. Du har all den kreativitet du behöver nu så vad stoppar dig? Sätt igång vettja! <3

I kärlek och relationer kan magikern också stå för en person som manipulerar men också för kreativitet, att man kan hitta lösningarna utanför boxen. Magikern som person är ofta väldigt karismatisk.

Helt allmänt förutom det jag redan skrivit så står korten för att du har positiv energi för att vara beslutsam och ro “vad det nu är” i mål! Våga tänka lite utanför din comfortzone. <3

Vill du ha en mer personlig läggnings så finns jag på Tarotguiderna.se idag Söndag Påskdagen 16-18 samt 19-20.00, i morgon annandag Påsk finns jag tillgänglig 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig/ Monika. God fortsättning på Påsken och kram från mig!/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke