Veckans kort/budskap från Monika 89#/Tarotguiderna.se “Riddare i svärd”.

0

Nu när vi går in i sommartid får vi hoppas vädret också är synkat med årstiden. Älskar vår och sommarhalvåret! Idag valde jag kanske utifrån min önskan om snabba händelser, att våren och sommaren ska slå ut i blom nu? Valde i alla fall “riddare i svärd” för veckans budskap!

Detta kort kan ha ganska många betydelser, mest utifrån situation men kortet har även en ganska tydlig röd tråd.

Riddare kan rusa fram i livet, kan agera lite innan hjärnan hunnit tänka efter och kan få sopa rent efter sig just därför.

Kortet i sig kan stå för en man som rusar fram, krigar, saknar tålamod och agerar på känsla. Det kan också betyda att han har häftigt/svängande temperament och är lite “lynnig!

I relationer kan han vara ivrig och ha väldigt tydliga uppfattningar, få nya uppslag som han inte alltid genomför.

Just att riddare i svärd får nya uppslag som ploppar upp från alla håll är väldigt vanligt men det är också vanligt att dessa aldrig genomförs. Ja, allt det som hör till ett impulsivt och svängande humör…

I vardagssituationer kan det handla om kamp för rättvisa eller något man tror på. När detta kort dyker upp i tvister mm så är det läge att backa lite och tänka igenom nästa steg i stället för att rusa fram.

I förhållande till vänner och bekanta kan kortet meddela att man kan få vara försiktig med vad man säger och till vem. Att inte bara agera på känsla och impuls.

Som personer kan riddare också vara väldigt uppvaktande och charmiga men kan också bli lite “för mycket” i vissa situationer.

Så den röda tråden här är lite eftertanke innan handling !

Vill du ha en mer personlig läggning så finns jag “Monika” / 89# på Tarotguiderna.se i morgon Måndag 11-13, 17-19 samt 22-23.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Önskar er alla en fin vecka och en glad Påsk! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke