Veckans budskap/kort från Monika 89#/ Tarotguiderna.se. Temperance eller “Måttfullheten” är veckans kort <3

0

Jag brukar skriva två blogginlägg i veckan men kommer ibland att bara skriva ett just för att jag själv ska ha i balans i det jag gör ock att skriva av glädje.

Detta kort är ett av de mest lätt tolkade korten som inte varierar så mycket i sin betydelse. Och jag själv kan översätta det till min livssituation just nu. Jag tror även du kan hitta områden som det matchar för just dig. Detta kort ingår i stora Arkanan.

Om din fråga gäller livspusslet helt allmänt så betyder kortet just nu att det är viktigt att du anpassar dig efter omständigheterna. Det gäller om du har frågor om ekonomi-att först se om det är rätt tid just nu eller att avvakta till lite längre fram. Och helt allmänt kan detta kort dyka upp när du kanske låtit ekorrhjulet snurra lite för fort? Stanna upp och få tillbaka din energi, kraft och balans-det är det enda du behöver göra just nu.

I jobbsituationer kan du få kompromissa lite med dig själv eller din arbetsgivare, allt kommer att falla på plats bara du visar dig själv omtanke och respekt.

I kärlek står kortet för jämvikt men inga toppar eller dalar just nu. Men kan också vara att du behöver släppa lite på taget om du varit lite för ivrig en tid-gör det och ni hittar rätt balans och form att stå på. Lite tålamod alltså!

Om du vill ha en personlig läggning så finns jag “Monika” idag Söndag på Tarotguiderna.se fram till 19.00, imorgon Måndag 11-13 , 17-19 och 22-23.00. Tel: 0939-2959 välj 89#.

Kram och ha en fin vecka! / Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke