Veckans kort/budskap från Monika 89# Tarotguiderna.se “Riddare i bägare”

0

Riddare i bägare är väldigt mycket känslor åt alla håll! Beroende på frågan så kan kortet stå för olika saker men helt allmänt för att känslorna kan göra tvära kast. Men det kan också stå för att en man med dessa egenskaper beundrar eller uppvaktar dig!

Riddare står för rörelse, ingen man tar för att vara lyktstolpe i första hand. Kortet kan också betyda att man går mot en förändring.

I kärlek är detta en man som det rör sig kring. Han kan vara väldigt uppvaktande och drivande. Det kan kännas som att det är svårt att värja sig i hans närvaro. Riddare i bägare är ofta väldigt kreativa och väldigt känslomässiga.

Riddaren har mål och kan ibland kasta sig in i dem utan en riktig plan. Så har du samarbete eller relation med en riddare i bägare så gäller det att sitta still i båten för det gör inte han!

Riddaren kan vara lite slarvig med pengar då han lever för känslan här och nu-imorgon är en annan dag.

Oavsett vad din fråga gäller så kan man förenklat säga att du träffar någon med detta egenskaper eller att du själv svänger väldigt i känslorna. Här gäller det att känna efter vad vill jag?

I en kärleksrelation är det en ynnest att bli uppvaktad av denne man för han visar verkligen vad han vill och det med besked!

Denne riddare har ofta kreativa eller konstnärliga intressen och är bra på det.

Men gäller det dig själv – att du svänger i känslorna så gör något som lugnar och gå inte upp för mycket i tanken! Detta kort kan också visa att du får nya uppslag mm men ta ett steg i taget mot ditt mål!

Vill du ha en personlig läggning så finns jag på Tarotguiderna.se idag Söndag 7/3 kl: 18-20.00 imorgon Måndag 11-13 samt 17-19.00. Tel: 0939-2959 välj 89# så kommer du direkt till mig.

Önskar läsare och kunder en fin vecka! kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke