“De älskande” Veckans budskap från Monika 89#/Tarotguiderna.se

0

Jag brukar ju skriva Söndag och Onsdag men denna gång fått möblera om lite för att allt ska fungera. Idag har jag valt de älskande även om jag hat med detta kort tidigare men från en annan Tarotlek. Alla kort återkommer ju nån gång på nytt. På engelska “the Lovers”-bägge namnen syftar ju på kärlek/relation även om kortet inte alltid handlar om det.

Men är du i en relation så har blir banden mellan er starkare, det kan handla om förståelse för sin partner men också val som gör att relationen fördjupas och ni kommer närmare varandra. Samhörigheten kan också resultera i barn eller kanske ett husdjur? Men budskapet är ett val i kärlekens tecken.

I kärlek kan det vara en ny relation som kommer in i ditt liv om du inte redan har en sådan.

Kortet kan handla om viktiga val och att göra dem av rätt anledning som t ex kärlek och respekt.

Om frågan avser allmänt handlar det ofta om relationer, närvaro och att välja gemenskapen och umgänge med nära och kära.

Om det varit avbrott i en vänskap eller relation så hittar ni nu tillbaka till varandra. Och kring jobb och andra viktiga vardagssituationer så är det positiva val som blir bra i slutändan. Det ofta också en harmonisk tid oavsett vilket val man gör eller om det handlar om relationer. Valet man gör är det som är mest harmoniskt och bäst just nu.

Om du vill nå mig för en mer personlig läggning eller medial konsultation så finns jag på Tarotguiderna.se imorgon Onsdag 3/3 kl: 10-13 samt 17-19.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika”. Övriga tider finns på hemsidans schema. Önskar er alla en fin fortsättning på veckan och kramar från mig!/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke