“Styrkan” Veckans budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se <3

0

Styrkan tillhör stora arkanan och de är kraftfulla kort om större händelser eller avgöranden. När detta kortet dyker upp så har du nu styrkan, modet, kunskapen och viljan att klara eventuella utmaningar eller beslut och att du tämjer rädslan och plockar fram ditt inre lejon!

Lejonet på bilden symboliserar din inre kraft och mod och förmågan att faktiskt lita på dig själv! Lita på att du kan ta ett beslut eller en risk utifrån dina kunskaper, passion och tillit!

Vad brinner du för? Låt den drivkraften få följa med utan att låta måsten förstöra flödet- låt passionen styra riktningen. Många gånger har vi från början avsikten att göra något utifrån passionen men vi tappar det på vägen då för många “måsten” tagit över. Det är då du ska påminna dig om varför du gör det du gör!

Oavsett vad din fråga gäller så ska du ha tillit till din inre kraft att klara de utmaningar du har framför dig eller är mitt i.

Styrkan är din inre kraft, högre jag och detta kort betyder att du ska lita på det ditt högre jag förmedlar och att du kan hitta vägar ur svåra situationer, ibland får man byta stig för annat resultat men du har alla dessa tankeverktyg till ditt förfogande. Du har också modet du behöver nu. Oavsett om det handlar om faktiska situationer eller din egen personliga utveckling så kommer du igenom med ny kraft, nytt mod och självsäkerhet!

Om du vill ha en personlig läggning eller medial konsultation så finns jag på Tarotguiderna.se imorgon Torsdag 25/2 kl: 17-19.00 samt 21-22.00, Fredag 12-13.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig! Ha en fin vecka! Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke