“Världen” Söndagens budskap från Monika 89#/Tarotguiderna.se <3

0

Dagen kort är; “Världen”! Ett toppenkort som är ett kort som i ja och nej frågor betyder; Ja! Vad mer kan man önska sig?

Kortet är i sig ett positivt flöde men i andra sammanhang kan kortet också betyda resa. Kring möjligheter så ligger hela världen för dina fötter, du behöver bara ta klivet ut.

Världen betyder också positivt utbyte med andra människor kring dig men också från när och fjärran-bara du sätter gränsen hur långt din umgängeskrets ska gå!

Kortet kopplas ofta till glädje, lycka, nya perspektiv och gemenskap. Så när detta kort kommer är du redo att ha kontakt med vänner och att släppa in nya.

Har du sökt ett jobb och frågar om du får det eller om du får det så betyder världen ; ja!

Har du strävat efter något som t ex stabilitet i en relation eller att lyckas med dina mål så betyder världen att du är där nu!

Vill du ha en personlig läggning så finns jag Monika 89# på Tarotguiderna .se imorgon Måndag 22/2, 11-13 samt 17-19.00, tel: 0939-2959 välj 89# så kommer du direkt till mig. Önskar alla en fin vecka! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke