Veckans budskap/kort från Monika 89#/ Tarotguiderna.se. ” Månen”

0

Dagen kort blev Månen. Och detta kort är en del i utvecklingsfasen som du behöver just nu. Ibland behövs det för att vi ska se saker ur fler perspektiv men också för att ladda upp självförtroendet och komma tillbaka med ny energi. Du kanske har fastnat i tankegångar som inte längre gynnar dig? Nya insikter, känslor och tankar kommer nu att ta plats istället. Tankar som leder dig åt det håll som gynnar dig bättre!

Månen dyker också upp när du behöver lära dig att lyssna på intuitionen och inte gå upp för mycket i tanken. Lyssna på din intuition för vägledning men lämna tanken utanför!

Kortet kan också stå för att du behöver lära dig att handskas med dina rädslor och tankar som sätter hinder för dig. Lyssna på din inre vägledare och låt dig vägledas fram.

När du gått in för mycket i tanken eller kämpat med en situation för hårt så erbjuder Månen en fristad för att lugna dina tankar och känslor så att du kan komma tillbaka med ny energi och kreativitet!

Jag önskar alla en fin vecka och vill du ha en mer personlig vägledning så finns jag tillgänglig på Tarotguiderna.se/ Monika 89#. Kram/ Monika

Idag Onsdag 17/2 finns jag Monika 89# på Tarotguiderna.se/ Vivi Lindes linje kl; 17-19.00 Torsdag 11-13 samt 17-19.00, 21-22.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Vi har också ett “fast pris” nummer/30 min 495 kr om du har något som tar lite mer tid Tel:0939-2956 och välj 89#.

Jag är medium men även Tarotläggare samt känner in saker via mina guider. Jag är också beroendeterapeut och coach i andra livsfrågor. Jag har självfallet tystnadsplikt!

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke