Monikas budskap på Alla hjärtans dag! Drottning i bägare! <3

0

Tyckte detta kort borde få symbolisera kärlek på alla plan just på denna dag!

Drottning i bägare kan stå för en sann vän, moderskap/mödrar, fru, barn , familjekär men hon kan också vara lite av en dramaqueen men oftast en vänligt sinnad kvinna. Oftast en kärleksfull och omtänksam kvinna.

Har du henne som vän så kan du lita på henne eller att hon vill hjälpa dig om hon kan. Drottning i bägare kan ibland stå för familjemöten och umgänge-lite beroende på frågeställningen 🙂

Drottningen står för kvinnlighet, bägare står för känslor, drömmar men också visioner och mål.

Om kortet kommer upp i samband med ekonomi så finns det en kvinna som kommer att hjälpa dig med goda avsikter.

I arbetslivet finns det en kvinna som stöttar dig och är mån om ditt välbefinnande. Kan vara din chef eller en medarbetare.

Om du vill ha en mer personlig läggning så finns jag på Tarotguiderna.se imorgon Måndag 15/2 : 11-13, 17-19.00 samt 22-23.00. Tel: 0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Önskar alla en fin fortsättning på helgen och Alla hjärtans dag! Kram/ Monika

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke