Veckans budskap/kort från Monika 89#/Tarotguiderna.se. “Två i svärd”.

0

Nu har jag fått den ena av mina beställda tarotkort. Idag valde jag “två i svärd” Ur “Tarot Grand luxe”. Hann inte lägga upp i går på min ordinarie dag så det blir idag istället.

Detta kort kan ha lite olika betydelse, för mig står kortet för att man glömt att ha tillit och att vara lite i “valet och kvalet”.

När detta kort dyker upp så kan det stå för att man gått in för mycket i tanken och glömt den första känslan man hade. Man blir velig och tänker att ; om jag gör si eller så så kanske jag missar nån chans. Nej, det gör du inte, stilla sinnet och låt känslan, din vilja och avsikt att ta över så har du svaret.

Två i svärd kan betyda att du låser dig själv och inte tillåter dig att se klart på situationen. Lämna sinnet en stund, andas och känn vad du vill eller bör göra. Ta hjälp av en kortare meditation eller liknande för att stilla tankarna. Då kommer din känsla tillbaka till dig.

För mig har kortet också med tillit att göra, att våga lita på att man tar exakt rätt val. Låt stressande tankar kliva åt sidan och ha tillit till att just du kan välja exakt rätt. I de allra flesta fall kan man faktiskt förändra OM man efter tid tycker man är färdig med t ex just det jobbet. Man behöver ju inte ingå livstidskontrakt med sina val!

Om du vill ha en mer personlig vägledning så finns jag i dag Torsdag jag på Tarotguiderna.se kl 17-19 samt 21-22.00. Fredag kl; 11-13.00. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig “Monika”. Önskar alla läsare och kunder en fin fortsättning på veckan! Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke