Veckans budskap/kort från Monika 89# Tarotguiderna.se. I dag blev det “Narren/The fool”.

0

Jag hade tänkt använda lite nya kort idag men Posten har ännu inte levererat så får bli till veckan. Idag har vi Narren:

Om man tänker Hovkorten från (0)1 och uppåt så är Narren nr 0 eller egentligen 0 kan vara naiv, dåraktig och inte se orsak och konsekvens. Mod utan eftertanke är en rätt bra beskrivning på detta kort men kortet kan också betyda att du är ny på något eller en nystart. Vi kan alla behöva lite dårskap men kanske inte ta dåraktiga beslut?

Nummer ett som Narren har kan bäst beskrivas med minst mognad eller erfarenhet, Narren jämförs ofta med det lilla barnet och dess nyfikenhet men bristande förståelse för orsak och verkan.

Ibland kommer kortet när man vågar sig på nåt helt nytt eller när man är full av mod och kastar sig in en diskussion eller ett projekt – oftast utan alla redskap för det.

Men överlag så är kortet i sig just en nystart. Kan vara en relation, en ny anställning, byta yrke (nya arbetsuppgifter) eller varför inte att äntligen samlat tillräckligt med mod att starta något eget?

När man drar detta kort får man försöka översätta det till just sin situation. Det ger riktlinjer och man tror sig handlat galet eller agerat orutinerat men det kan också ge svar om det handlar om en schism eller varför man inte får ett väntat svar.

I kärlek handlar det om att man går helt in i känslan utan att tänka på konsekvenserna eller andra tydliga tecken som man väljer att blinda för. Men efter ett avslut av en relation så kan kortet betyda en nystart-att bägge vill skapa en ny grund att stå på.

Idag Söndag 7/2 så finns jag på Tarotguiderna.se 16-20.00, Måndag 8/2 Kl 11-13 samt 17-19.00. Varmt välkommen om du vill ha en mer personlig läggning. Tel:0939-2959, välj 89# så kommer du direkt till mig. Önskar alla kunder och läsare en fin vecka! Kram/ Monika <3

Dela.

Om skribenten

Monika heter jag och jag är medium , Tarotläggare och så klart energiarbetare då det är grunden för själva Mediumskapet. Jag började jobba på Tarotguiderna.se som vägledare och efter ett tag tog jag även tag i bloggandet. Kommer skriva en längre presentation vid tillfälle längre fram :)

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke